Wijziging “Uitvoeringsbesluit bij de Algemene Subsidieverordening Gouda 2003”

Het college van burgemeester en wethouders van Gouda;

gelezen het voorstel van 6 april 2017;

gelet op artikel 5 van de Algemene subsidieverordening Gouda 2003;

besluit tot:

Wijziging “Uitvoeringsbesluit bij de Algemene Subsidieverordening Gouda 2003”

Artikel I

Artikel 2 van het “Uitvoeringsbesluit” komt te luiden:

artikel 2 indieningstermijn subsidieaanvraag

1. Een subsidieaanvraag wordt ingediend uiterlijk 31 augustus van het jaar voorafgaand aan het tijdvak waarin de activiteiten waarvoor de subsidie wordt gevraagd plaatsvinden, tenzij voor een aanvraag een andere datum van indiening is bepaald.

2. Het college neemt aanvragen die na 31 augustus worden ingediend niet in behandeling of wijst deze af. Het college kan besluiten aanvragen die na 31 augustus worden ingediend in behandeling te nemen als er budget over is, nadat toekenning van het budget op basis van subsidieaanvragen die uiterlijk 31 augustus zijn ingediend heeft plaatsgevonden

Artikel II

Artikel 6 van het “Uitvoeringsbesluit” komt te luiden:

artikel 6 indieningstermijn subsidievaststelling

1. Met uitzondering van de in artikel 4:44 Awb onder 1. a. t/m c. genoemde gevallen dient de subsidieontvanger binnen drie maanden na afloop van het tijdvak waarvoor de subsidie is verleend c.q. na afloop van de gesubsidieerde activiteiten of het gereed komen van de getroffen investering, een aanvraag tot vaststelling van de subsidie in.

2. Burgemeester en wethouders kunnen de in het eerste lid genoemde termijn van drie maanden verkorten, indien dit noodzakelijk is in verband met gemeentelijke financiële verantwoording aan andere bestuursorganen.

 

Artikel III

Op aanvragen voor vaststelling van de subsidie over de jaren 2016 en 2017 blijft het Uitvoeringsbesluit bij de Algemene Subsidieverordening Gouda 2003 zoals dat luidde op de datum voor inwerkingtreding van dit besluit, van kracht.

 

Artikel IV

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

Aldus besloten in de vergadering van 11 april 2017

burgemeester en wethouders van Gouda,

de secretaris, dr. E.M. Branderhorst

de burgemeester, dr. M. Schoenmaker

Naar boven