Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp De President 1e herziening’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan  ‘Hoofddorp De President 1e herziening’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdpresid1eherz-B001’ NL ter inzage wordt gelegd.

Het plan

De planherziening betreft een gedeeltelijke actualisering van het bestemmingsplan voor het bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Het omvat de bedrijfsgronden in fase 1.1. en fase 1.2.

In fase 1.2 zijn nog geen kavels uitgegeven.

Het plangebied voor de herziening wordt aan de noordkant begrensd door het bedrijventerrein Graan voor Visch Zuid, aan de oostkant door de Spoorlaan, aan de zuidkant door de geplande nieuwe ontsluitingsweg naar de Spoorlaan en de Johan Enschedelaan en aan de westkant door (de infrastructuur evenwijdig aan) de centrale waterpartij en de Jacob Spijkerdreef, evenwijdig aan de Hoofdweg.

In het bestemmingsplan wordt een inwaartse milieuzonering toegepast, waarbij lichtere bedrijvigheid aan de randen van de kavels wordt toegestaan en zwaardere verder in het gebied.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro.

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -13 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

 

De terinzageligging begint op 26 april 2017 en duurt zes weken.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpbestemmingsplan kunt raadplegen.

 

Hoofddorp, 25 april 2017

 

Naar boven