Aanwijzing vijf camperplaatsen op golfterrein IJsselweide als bedoeld in artikel 4:13 van de Algemene plaatselijke verordening Gouda 2009  

 

Het college van burgemeester en wethouders van Gouda;

gelezen het advies nr. 1071;

gelet op het verzoek d.d. 18 januari 2017 van de heer M. de Meijer namens Golfbaan IJsselweide Gouda, Sluisdijk 15 te Gouda om vijf camperplaatsen aan te wijzen op het parkeerterrein bij golfbaan IJsselweide Gouda;

overwegende dat het wenselijk is om deze camperplaatsen aan te wijzen en deze aanwijzing op te nemen in het Aanwijsbesluit Algemene plaatselijke verordening Gouda 2009;

gelet op artikel 4:13, eerste en tweede lid, van de Algemene plaatselijke verordening Gouda 2009 en op artikel 160 van de Gemeentewet;

besluit tot:

het wijzigen van artikel 10, eerste lid, van het Aanwijsbesluit Algemene plaatselijke verordening Gouda 2009.

Artikel 1

Artikel 10, eerste lid, van het Aanwijsbesluit Algemene plaatselijke verordening Gouda 2009 komt te luiden:

  • 1.

    De 29 plaatsen op het parkeerterrein Klein Amerika en de vijf plaatsen op het parkeerterrein bij Golfbaan Ijsselweide, die zijn gemarkeerd door parkeerborden met een campersymbool en door belijning op het parkeerterrein, worden aangewezen als plaatsen voor het plaatsen of geplaatst houden van kampeerauto’s (campers), als bedoeld in artikel 4:13, eerste lid, van de APV.

  • 2.

    Een kampeerauto (camper) wordt ten hoogste 72 uur op een in het eerste lid aangewezen kampeerplaats geplaatst gehouden.

  • 3.

    Op of bij de in het eerste lid aangewezen plaatsen worden een stroomvoorziening, een watervoorziening en een loosplek voor toilet en vuilwater aangebracht.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking ervan.

 

Aldus besloten in de vergadering van 11 april 2017

 

burgemeester en wethouders van Gouda,

de secretaris, de burgemeester,

dr. E.M. Branderhorst dr. M. Schoenmaker

 

bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Gouda.

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op.

Het bezwaarschrift moet tenminste de naam en adres van belanghebbenden bevatten, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt en de gronden van het bezwaar en voorzien zijn van een handtekening. Verzocht wordt om een afschrift van het bestreden besluit mee te sturen en kenbaar te maken op welk telefoonnummer belanghebbenden bereikbaar zijn.

Het bezwaarschrift moet worden gestuurd naar het College van burgemeester en wethouders, Centraal Juridische Afdeling, Postbus 1086, 2800 BB te Gouda.

Desgewenst kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, postbus 20302, 2500 EH Den Haag, om het treffen van een voorlopige voorziening worden verzocht. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.

Naar boven