(Milieu-informatie)Wet bodembescherming (Plesmanstraat 58)

Onderwerp

Op grond van artikel 4 en 13 van het Besluit uniforme saneringen hebben burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam van Nemad b.v. voor de locatie Plesmanstraat 58 (postcode 3125 BG), kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie I nummers 5753, 6334 (beide geheel) en (gedeeltelijk) een meldingsformulier evaluatieverslag sanering immobiel ontvangen met het verzoek hiermee in te stemmen.

Burgemeester en wethouders van Schiedam maken bekend dat zij naar aanleiding van de melding hebben besloten:

- instemming te verlenen aan het verslag 'Evaluatie' Immobiel BUS-sanering' en het behaalde saneringsresultaat op grond van artikel 38b, lid 6 Wbb juncto artikel 14 Besluit uniforme saneringen.

  

Inzage

U kunt de beschikking vanaf 19 april 2017 gedurende 6 weken op afspraak inzien bij het omgevingsloket van het Klant Contact Centrum aan de Stadserf 1. Openingstijden zijn: Maandag en vrijdag van 08:30 tot 17:00, Dinsdag van 08:30 tot 12:30 en woensdag en donderdag van 08:30 tot 20:00.

 

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam.

 

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend. De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit waartegen het bezwaar is gericht mee te zenden.

 

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen opschortende werking. De indiener van het bezwaarschrift kan, als onverwijlde spoed dat — gelet op de betrokken belangen — vereist, eveneens een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. (U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.) Wij adviseren u daarbij een afschrift van deze beslissing mee te zenden.

 

De beschikking is ook digitaal te bekijken op de Gemeenschappelijk Voorziening Officiële Publicaties (GVOP) (www.officielebekendmakingen.nl).Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het team Vergunningen en Handhaving, telefoon 14 010.

 

Wbb-code: SC060600410

 

Naar boven