Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Nuenen hebben van V.A.C.bv Angelboard een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht aspect Milieu ontvangen. De aanvraag betreft het veranderen van de inrichting gelegen aan Gulberg 22 te Nuenen.

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken bekend dat zij besluiten in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning voor de aanvraag te verlenen.

De aanvraag, beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage vanaf 13 april 2017 tot en met 25 mei 2017.

Belanghebbenden kunnen tot en met 25 mei 2017 beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het toezenden van alle op de zaak betrekking hebbende stukken is niet nodig. Deze stukken zal de rechtbank zelf opvragen.

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een zogenaamde “voorlopige voorziening” te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125,5200 MA ’s-Hertogenbosch. Een voorlopige voorziening is het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om het beroep te behandelen. Voorwaarde om een voorlopige voorziening toe te kennen, is dat sprake is van een spoedeisend belang. Voor zowel het instellen van beroep als het vragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien na afspraak bij de gemeente Nuenen, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen. De openingstijden zijn: elke werkdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur.

Voor vragen en of opmerkingen over de ter inzage liggende stukken kunt u contact opnemen met mevrouw S. Gulickx van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0658

Aan deze procedure is het kenmerk met nr.HZ_WABO-2016-5895 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven