Rectificatie Parkeerverordening 2016

 

In het gemeenteblad met nummer 64611 van 23 mei 2016 is de Parkeerverordening 2016 bekendgemaakt..

 

Gebleken is dat de artikel 7 lid 1 onder a; artikel 9 lid 1 aanhef; artikel 9 lid 1 onder b; artikel 9 lid 2 en artikel 10 deels foutief zijn bekendgemaakt.

 

Om die reden worden artikel 7 lid 1 onder a; artikel 9 lid 1 aanhef; artikel 9 lid 1 onder b; artikel 9 lid 2 en artikel 10 alsnog correct bekendgemaakt in deze gerectificeerde aflevering van het gemeenteblad.

 

Artikel 7 lid 1 onder a komt te luiden als volgt: "op een parkeerapparatuurplaats;".

 

Artikel 9 lid 1 aanhef komt te luiden als volgt: "Het is verboden gedurende de tijden waarop het parkeren op een belanghebbendenplaats of parkeerapparatuurplaats door vergunninghouders is toegestaan aldaar een motorvoertuig [voertuig] te parkeren of geparkeerd te houden:".

 

Artikel 9 lid 1 onder b komt te luiden als volgt: "zonder dat het motorvoertuig [voertuig] duidelijk zichtbaar is voorzien van de vergunning;".

 

Artikel 9 lid 2 komt te luiden als volgt: "Burgemeester en wethouders kunnen ontheffing verlenen aan het bepaalde in het eerste lid van dit artikel.".

 

Artikel 10 komt te luiden als volgt: "Overtreding van het bepaalde in afdeling III van deze verordening wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste een maand of geldboete van de eerste categorie.".

Oostburg,

DE RAAD VOORNOEMD,

De griffier, De voorzitter,

mr. P.T.G. Claeijs mr. P.A.G. Cammaert

Naar boven