Verleende omgevingsvergunning, Vijverweg 1.183

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat het een beschikking op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft opgesteld met betrekking tot een omgevingsvergunning.

 

Gegevens vergunning

Omschrijving: realiseren van een overkapping

Globale Locatie: Vijverweg 1.183

Zaaknummer: OV-2017-0155

 

De vergunning is reeds verzonden aan de aanvrager op DATUM

Indienen bezwaarschrift

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden ingevolge artikel 6:4 en 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken vanaf één dag na bekendmaking van het besluit (door verzending aan de aanvrager/vergunninghouder) een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA te Veghel. Het bezwaarschrift dient de gronden van het bezwaar te bevatten en dient te zijn ondertekend.

Wanneer treedt een besluit in werking ?

Het indienen van een bezwaarschrift heeft géén schorsende werking, maar een besluit op een aanvraag voor een van de activiteiten als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub b, g, h, artikel 2.2 lid 1 sub a, b, c en g van de Wabo, treedt pas in werking na de bezwarentermijn.

Voorlopige voorziening

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gelijktijdig met (of na) het indienen van een bezwaarschrift, indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, te verzoeken om een voorlopige voorziening. Een dergelijk verzoek moet worden ingediend bij en gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant sector bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA te 's-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden overlegd. Aan een verzoek om een voorlopige voorziening is geen termijn verbonden, maar dat verzoek heeft enkel een schorsende werking mits het binnen zes weken vanaf één dag na bekendmaking van het besluit is ingediend. Voor het instellen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Veghel,

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad.

Naar boven