RECTIFICATIE Kennisgeving uitgebreide omgevingsvergunning

Nieuw Weerdinge

15-02, Meijersmarke 8, betreft het uitbreiden en aanpassen van een bestaand biggenopfokbedrijf op het perceel, kadastrale gegevens: gemeente Emmen, Sectie AA, nummer 1149 (98283-2015)

 

Dit moet echter zijn:

Op 15-02-2017 heeft het college een omgevingsvergunning verleend voor het uitbreiden en aanpassen van een bestaand biggenopfokbedrijf op het perceel Meijersmarke 8 te Nieuw-Weerdinge, kadastrale gegevens: gemeente Emmen, Sectie AA, nummer 1149 met zaaknummer 98283-2015.

 

Ten opzichte van het ontwerp besluit, zoals dat ter inzage heeft gelegen, zijn de geluidsvoorschriften aangepast.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken, te rekenen vanaf 15-02-2017 (bekendmaking aan aanvrager) en eindigde op 29-03-2017. De termijn om beroep in te stellen is dan ook verstreken.

Het college heeft dit besluit eerder kenbaar gemaakt in dit Gemeenteblad, maar met een onjuiste rechtmiddelen verwijzing en onder het verkeerd kopje.

 

Indien belanghebbenden toch menen alsnog beroep in te willen stellen dienen zij dit zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen twee weken na deze publicatie, kenbaar te maken aan de rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen.

Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de

uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van-de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank

 

Naar boven