Gemeente Nieuwegein; verleende standplaatsvergunning nabij Winkelcentrum Makadocenter op de bestemde standplaatslocatie aan de Richterslaan.

 

Het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein maakt bekend dat op 21 maart 2017 een vergunning is verleend aan de heer N. Hartevelt, h.o.d.n.v. Vishandel Nico Hartevelt, voor het innemen van een standplaats nabij Winkelcentrum Makadocenter op de bestemde standplaatslocatie aan de Richterslaan voor de verkoop van vis en aanverwante artikelen wekelijks op de zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

 

De verzenddatum is 21 maart 2017. 

Als de verlening van deze vergunning u rechtstreeks als belanghebbende treft, wordt u gedurende 6 weken vanaf de dag van ter inzage legging in de gelegenheid gesteld uw bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste de volgende gegevens bevatten:

  • 1.

    de naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar (de motivering).

 

Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat deze vergunning niet gebruikt mag worden. Daarvoor is een afzonderlijk verzoek nodig, dat gericht is aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

 

De vergunning ligt ter inzage bij de receptie van het Stadshuis van 23 maart 2017 tot en met 3 mei 2017.  

 

Nieuwegein, 21 maart 2017

Naar boven