Aanvraag exploitatievergunning en drank- en horecavergunning voor het Stadhuis (trouwzaal), Grote Markt 1, 3111 NG Schiedam

Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening Schiedam 2013 (exploitatievergunning) en een vergunning als bedoeld in artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het Stadhuis (trouwzaal), Grote Markt 1 te Schiedam.

De aanvraag betreft een verruiming van het gebruik van het gebouw, verhuur van de trouwzaal aan externe partijen voor niet commerciële publieke evenementen die aantoonbaar de identiteit en het imago van Schiedam als historische (jenever)stad versterken. Verhuur aan overige partijen is niet toegestaan.

Vanaf 15 maart 2017 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Omgevingsloket van het Klant Contact Centrum. Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van zienswijze Stadhuis, trouwzaal, Grote Markt 1.

Naar boven