Verleende splitsingsvergunning, Geervlietsestraat 8A en 8B, 3114 VE te Schiedam

Verleend op 7 maart 2017.

 

Projectomschrijving: het splitsen van een gebouw in twee appartementsrechten.

 

Dossier: 17VHWS001.

 

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam.

 

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend.

 

De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit waartegen het bezwaar is gericht mee te zenden.

 

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen opschortende werking.

 

De indiener van het bezwaarschrift kan, als onverwijlde spoed dat – gelet op de betrokken belangen – vereist, eveneens een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. (U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.) Wij adviseren u daarbij een afschrift van deze beslissing mee te zenden.

 

Geïnteresseerden kunnen over het bovenstaande en voor inzage in (archief-)stukken nadere informatie verkrijgen bij het omgevingsloket, Stadserf 1, maandag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, dinsdag 08.30 tot 12.30 uur, woensdag en donderdag 08.30 tot 20.00 uur, telefoon 14 010.

 

Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak.

Naar boven