BEKENDMAKING Voorontwerp bestemmingsplan “3 parkwoningen Wehrerweg” met bijbehorend beeldkwaliteitsplan (NL.IMRO.1883.BPparkwonwehr-VO01)

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken – overeenkomstig de inspraakverordening van de gemeente Sittard-Geleen – bekend, dat met ingang van 13 maart 2017 gedurende een periode van zes weken, derhalve tot en met 24 april 2017, het voorontwerp van het bestemmingsplan “3 parkwoningen Wehrerweg” met bijbehorend beeldkwaliteitsplan voor een ieder ter inzage in de stadswinkel locatie Geleen.

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorend beeldkwaliteitsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl; plan-id.: NL.IMRO.1883.BPparkwonwehr-VO01.

Planbegrenzing:

Het plangebied betreft de percelen Wehrerweg 231 en 233. De percelen zijn kadastraal bekend als gemeente Sittard, sectie G, nummers 132 en 133 en gedeeltelijk 134.

De locatie ligt aan de rand van de kern van Sittard. Het plangebied wordt begrensd door de Wehrerweg, agrarische gronden / groenvoorzieningen en de locatie Wehrerweg 221.

 

Inspraak bestemmingsplan:

Gedurende de termijn dat het voorontwerp met bijbehorend beeldkwaliteitsplan ter inzage ligt wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar inspraakreactie omtrent het voorontwerp met bijbehorend beeldkwaliteitsplan schriftelijk aan het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard) kenbaar te maken.

Sittard-Geleen, 10 maart 2017.

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven