Besluit mandaat Werkorganisatie DEAL-gemeenten

Het college maakt bekend dat zij op 14 februari 2017 het 'Besluit mandaat Werkorganisatie DEAL-gemeenten van de gemeente Delfzijl voor de doorbreking van de aanhoudingsplicht met het oog op de toepassing van het Groninger Verdienmodel bij uitbreiding van een agrarisch bedrijf op een aangrenzend agrarisch bouwperceel' hebben vastgesteld.

 

Op grond van dit mandaat wordt de directeur van de Werkorganisatie DEAL-gemeenten onder bepaalde voorwaarden gemandateerd om de aanhoudingsplicht te doorbreken, die is ontstaan door 'Voorbereidingsbesluit met het oog op de toepassing van het Groninger Verdienmodel bij uitbreiding van een agrarisch bedrijf op een aangrenzend agrarisch bouwperceel', dat op 9 november 2016 door provinciale staten van Groningen is vastgesteld. Dit voorbereidingsbesluit leidt ertoe dat alle bouwaanvragen en aanvragen voor het verrichten van bepaald werkzaamheden moeten worden aangehouden.

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking van het besluit en ligt kosteloos ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis. Het besluit is ook in te zien op de website van de gemeente www.delfzijl.nl.

 

Delfzijl, 2 maart 2017

College van burgemeester en wethouders

Naar boven