Vaststelling facetbestemmingsplan ‘Sport- en recreatieve voorzieningen’, gemeente Echt-Susteren

De raad heeft in de vergadering van 22 februari 2017 het facetbestemmingsplan ‘‘Sport- en recreatieve voorzieningen’ gewijzigd vastgesteld.

 

Bestemmingsplan

Het facetbestemmingsplan ‘‘Sport- en recreatieve voorzieningen’ heeft als doelstelling om meer flexibiliteit en snelheid te creëren bij de verwezenlijking van nieuwe (ver)bouwplannen bij sport- en recreatieve voorzieningen.

 

Gewijzigde vaststelling

Naar aanleiding van ambtshalve wijzigingen is het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Meer informatie hierover is te vinden in de ‘Nota van Ambtshalve wijzigingen behorende bij het raadsbesluit en het gewijzigd vastgestelde Facetbestemmingsplan.

 

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken, waaronder het vaststellingsbesluit, ligt vanaf 3 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de raad hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen bij de raad in te dienen;

  • -

    een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Echt-Susteren, 3 maart 2017

 

Naar boven