Verleende omgevingsvergunning (reguliere procedure), Sportpark Kethel, Schiedamseweg te Schiedam

Omgevingsvergunning met de activiteit: werk of werkzaamheden uitvoeren.

 

Verleend op 23 februari 2017.

 

Projectomschrijving: het (met spoed) kappen van 30 bomen en bosplantsoen van 250 m2, verdeeld over 3 deelgebieden zoals aangegeven op de tekeningen.

 

Deze vergunning betreft een aanvulling op vergunningaanvraag 16OMGS247. Voor 21 van de 30 bomen is met vergunning 16OMGS247 al een omgevingsvergunning voor de activiteit kappen verleend. Deze bomen zijn echter tevens vergunningplichtig voor de activiteit 'uitvoeren van werk of werkzaamheden' (aanlegactiviteit). De overige 9 bomen en het bosplantsoen zijn vergunningvrij voor de activiteit 'kappen' maar vergunningplichtig voor de aanlegactiviteit. Besloten is om de vergunning direct in werking te laten treden (art. 6.2 Wabo).

Dit betekent dat voor het kappen van deze bomen niet de bezwaartermijn hoeft te worden afgewacht.

 

Dossier: 17OMGS040.

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen een besluit (verleende/ geweigerde omgevingsvergunning) binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit (schriftelijk) een gemotiveerd bezwaarschrift (onder vermelding van ons kenmerk) bij burgemeester en wethouders indienen. U wordt verzocht om tegelijkertijd met het indienen van het bezwaarschrift een afschrift van het bestreden besluit mee te zenden.

 

Omdat het indienen van een bezwaarschrift de werking van het besluit niet schorst, kan de belanghebbende, indien hij/zij van mening is dat de behandeling van zijn/haar bezwaren onverwijlde spoed vereist, verzoeken om een voorlopige voorziening (waardoor het besluit wel geschorst kan worden). Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam (sector Bestuursrecht), t.a.v. Voorzieningenrechter, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Een dergelijk verzoek kan pas worden gedaan nadat een bezwaarschrift is ingediend.

 

Geïnteresseerden kunnen over het bovenstaande en voor inzage in (archief-)stukken nadere informatie verkrijgen bij het omgevingsloket, Stadserf 1, maandag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, dinsdag 08.30 tot 12.30 uur, woensdag en donderdag 08.30 tot 20.00 uur, telefoon 14 010.

 

Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak.

 

Naar boven