Gemeente Rhenen - Hogere waarde procedure bouwplan “Bantuinweg 2” te Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij bezig zijn met de voorbereiding van een afwijkingsprocedure ex artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo jo. artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 2ᵒ Wabo, om op de locatie voormalige bibliotheek aan de Bantuinweg 2 een nieuw gebouw te realiseren ten behoeve van 32 zorgwoningen. Ten behoeve van deze locatie zijn zij daarnaast voornemens om op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai vast te stellen. Op deze locatie wordt, ten gevolge van het wegverkeer op de Nieuwe Veenendaalseweg de voorkeurswaarde van 48 dB overschreden.

Inzien

De ontwerpbeschikking hogere waarde, inclusief het akoestisch onderzoek, ligt van donderdag 2 maart 2017 tot en met woensdag 12 april 2017 voor een ieder ter inzage.

  • De ontwerpbeschikking en het akoestisch onderzoek zijn digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • analoge (papieren) exemplaren van de ontwerpbeschikking en het akoestisch rapport zijn in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

Zienswijze n

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een belanghebbende zijn/haar zienswijze(n) aan het college kenbaar maken (postbus 201, 3910 AE RHENEN). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Martijn van Dee van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317.

Naar boven