Optimalisatie openbare verlichting “Binnenring” in Monnickendam

De gemeenteraad in 2015 het “Beleidsplan Openbare Verlichting 2016-2020” vastgesteld. De insteek is duurzaam en doelmatig. Voor de “Binnenring” in Monnickendam geldt dat de oude armaturen zijn afgeschreven. De gemeente heeft een verlichtingsontwerp laten maken, de uitgangspunten uit het vastgestelde beleidsplan zijn hierin meegenomen. In het kader van duurzaamheid en doelmatigheid is gekozen voor nieuwe LED armaturen op de hoge lichtmasten, ook is gekozen voor het dimmen van de nieuwe armaturen in de nachtelijke uren. Tevens zullen masten verplaatst worden voor een betere gelijkmatigheid van de verlichting en verwijderd waar mogelijk. Op de website van de gemeente waterland is ook een tekening in PDF van het plan in te zien.

Planning werkzaamheden

In de week van maandag 27-02-2017 starten wij met de werkzaamheden aan de verlichting. De werkzaamheden zullen naar verwachting 4 weken duren en worden uitgevoerd door de firma Pilkes Infra. Namens de gemeente Waterland worden de werkzaamheden begeleid door de heer E. Bootsman.

 

Vragen en contact gegevens

Voor vragen kunt u contact opnemen met de toezichthouder. De heer E. Bootsman, hij  is bereikbaar via telefoonnummer (0299)  658 573 of via email e.bootsman@waterland.nl  

Naar boven