Bekendmaking Vaststelling 3e herziening Exploitatieplan Broekgraaf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat de raad van de gemeente Leerdam de 3e herziening Exploitatieplan Broekgraaf op 15 december 2016 gewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het vaststellingsbesluit en de 3e herziening van het exploitatieplan met bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 12 januari 2017 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

Het exploitatieplan inclusief bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het plangebied is globaal begrensd door de Tiendweg in het zuiden, de Koenderseweg in het westen, de Parallelweg in het noorden en de begraafplaats in het oosten, met dien verstande dat een klein deel van het plangebied ook ten noorden van de Parallelweg ligt.

 

In 2010 is het bestemmingsplan Broekgraaf en het exploitatieplan Broekgraaf vastgesteld. Conform artikel 6.15 lid 1 Wro wordt het exploitatieplan nu herzien. Dit is de 3e herziening.

Het exploitatieplan biedt de grondslag voor publiekrechtelijk kostenverhaal en bevat een kaart van het exploitatiegebied, een omschrijving van werken en werkzaamheden en een exploitatieopzet. In deze herziening is rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen en inzichten met betrekking tot kosten en opbrengsten binnen Broekgraaf.

 

Beroepstermijn

Met ingang van 13 januari 2017 tot en met 23 februari 2017 kan beroep tegen het

raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State,

Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage door:

- belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

- belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht in het bestemmingsplan;

- belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze hebben kunnen indienen.

 

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A.W.M. van den Dungen, tel. 0345-636199.

 

Leerdam, 11 januari 2017

 

Naar boven