Ontwerp wijzigingsplan Vlieland -Strandpaviljoen Fortweg

Overeenkomstig artikel 3.8.1. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend dat met ingang van maandag 13 februari 2017 tot 27 maart 2017 in het gemeentehuis voor belanghebbenden het ontwerp wijzigingsplan Vlieland - Strandpaviljoen Fortweg ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan Vlieland – Strandpaviljoen Fortweg heeft betrekking op de wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied Vlieland (artikel 23.1), om de realisatie van een seizoensgebonden demontabel strandpaviljoen mogelijk te maken op de aangeduide gronden in Wro zone-wijzigingsgebied 1 (op het strand oostelijk van de Fortweg).

Indienen zienswijzen

Binnen zes weken (tot uiterlijk 27 maart 2017) kunnen belanghebbenden een gemotiveerde mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Voor het maken van mondelinge zienswijzen neemt u contact op met mevrouw S. Schreuder (tel. 0562-452730). Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan burgemeester en wethouders van Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland. U kunt geen zienswijzen via de e-mail indienen.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak.

Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland:

www.vlieland.nl onder Publicaties en bekendmakingen/ Ruimtelijke plannen/ Wijzigingsplannen

Het planidentificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096.20151573-ON01

Naar boven