Regeling tot wijziging van de Regeling Budgetsubsidie 2017–2021

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vught,

 

Gelezen het voorstel van 19 december 2017,

Gelet op artikel 5 en 6 van de Subsidieverordening gemeente Vught 2017,

Besluit vast te stellen:

 

Regeling tot wijziging van de Regeling Budgetsubsidie 2017 -2021.

Artikel I

Aan artikel 4 worden twee nieuw leden toegevoegd:

 

  • “j.

    S1 Wijkverpleegkundige

     

    Onder de S1 wijkverpleegkundige wordt verstaan: activiteiten die bijdragen aan het versterken en onderhouden van het netwerk met huisartsen, praktijkondersteuners, ziekenhuizen en andere partijen in de eerstelijnszorg. De wijkverpleegkundigen bieden het team Wegwijs+ expertise op het terrein van de eerstelijnszorg. Daarnaast biedt de S1 wijkverpleegkundige vanuit Wegwijs+ voor inwoners die dat nodig hebben de mogelijkheid van het maken van directie combinaties in ondersteuning op het gebied van de Wmo en de Zorgverzekeringswet.”

en

 

  • “k.

    WijkGGD’er

     

    De WijkGGD’er heeft de functie van een verbindingsofficier en opereert op het snijvlak van de domeinen zorg en openbare orde & veiligheid. Samen met de wijkagenten en overige partners signaleren de WijkGGD’ers in een vroegtijdig stadium verwarde of overspannen personen met een zorgbehoefte. Daarnaast hebben de WijkGGD’ers een preventieve en vroegsignalerende functie. De WijkGGD’ers werken in nauwe samenwerking met Wegwijs+ en het zorg-, gezondheids- en veiligheidsnetwerk in Vught.”

Artikel II

Artikel 6, zevende lid, wordt vervangen door:

 

“Voor de onder artikel 4 genoemde activiteit hulpverlening, cliëntondersteuning en S1 Wijkverpleegkundige gelden afwijkende stappen in de subsidieprocedures. Deze moeten aansluiten bij de inhoud van de Samenwerkingsovereenkomst Wegwijs+ waarvan de hulpverlening, cliëntondersteuning en S1 Wijkverpleegkundige onderdeel zijn.”

Artikel III

Deze regeling treedt in werking op 1 januari 2018.

 

Aldus besloten door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vught in zijn vergadering van 19 december 2017.

Burgemeester en wethouders van Vught,

de secretaris,

drs. H.C. de Visch Eybergen

de burgemeester,

R.J. van de Mortel

Naar boven