Ontwerp besluit intrekking omgevingsvergunning uitgebreide procedure week 52

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen wil onderstaande vergunningen in trekken:

Emmen

Bartholomeusstraat 8, de vergunning voor een asfaltmenginstallatie met bijbehorend opslag propaan. De vergunning wordt ingetrokken op verzoek van de vergunninghouder wegens beëindiging van de activiteiten (101228-2016)

Hoofstraat 18, de vergunning voor het in werking hebben van een dierenpark wegens beëindiging van de activiteiten. (124768-2017)

De ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen de dag na deze publicatie gedurende een termijn van 6 weken ter inzage bij de balie van afdeling KVB, Raadhuisplein 1 te Emmen.

Gedurende de in de desbetreffende kennisgeving genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze over het ontwerp naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen, Postbus 30001, 7800 RA Emmen. U kunt uw zienswijze ook online indienen via gemeente.emmen.nl. De naar voren gebrachte zienswijzen worden bij het besluit gevoegd en mede ter inzage gelegd. Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u, mits u tevens belanghebbende bent, in een later stadium in beroep gaan.

Nadere informatie

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, telefoon 14 0591.

Naar boven