Verleende omgevingsvergunning “RiF010”

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3, en artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan en de bouw ten behoeve van het project RiF010 (nabij Steiger 9, 3011 GT).

Het project RiF010 voorziet in de omzetting van de Steigersgracht naar een binnenstedelijk watersportgebied door onder meer de aanleg van een kunstmatig rif met de daarbij behorende voorzieningen zoals een golfinstallatie.

Inzage

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 december 2017 tot en met vrijdag 2 februari 2018 ter inzage bij:

• Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 6360 of 06-53185670)

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de landelijke website www.overheid.nl. De stukken kunnen worden geraadpleegd door te zoeken op bovenstaand adres en postcode bij ‘Berichten over uw buurt’.

Beroep

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan van zaterdag 23 december 2017 tot en met vrijdag 2 februari 2018 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

- tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht; of

- aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij de Raad van State. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 20 december 2017

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven