Besluit Naamgeving Almere

Burgemeester en wethouders van Almere;

Gezien het voorstel van de Naamgevingscommissie openbare ruimte Almere;

Overwegende dat:

- Almere Haven en Almere Poort, verder ontwikkeld worden;

- overleg met de Dienst Stedelijke Ontwikkeling is geweest over de naamgeving en dat zij met de voorgestelde naamgeving instemmen;

- Naamgevingscommissie openbare ruimte Almere voorstelt om in Almere Haven en Almere Poort tracés IJmeerdijk en Oude Landweg te wijzigen en in te korten, tracés Zilverstrandweg, Poortdreef en Blancharpad te wijzigen en namen Kernweg en Zilverstrandpad vast te stellen.

Op de naamgevingstekening Almere Haven en Almere Poort, gebied 1Q, 4B3, 4C6, 4G1 en 4L met het tekeningnummer N17-032, is het één en ander weergegeven.

Gelet op de Verordening naamgeving en nummering Almere 2011;

Besluit

In Almere Haven en Poort, wijzigen en inkorten van tracés IJmeerdijk en Oude Landweg, wijzigen van tracés Gooimeerdijk-West, Zilverstrandweg, Poortdreef en Blancharpad en vaststellen de namen Kernweg en Zilverstrandpad.

 

Op de naamgevingstekening Almere Haven en Almere Poort, gebied 1Q, 4B3, 4C6, 4G1 en 4L, met het tekeningnummer N17-032, is het één en ander weergegeven.

 

 

Tegen dit besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de dag van publicatie een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Almere, t.a.v. de bezwarencommissie, postbus 200, 1300 AE Almere. Indien er sprake is van onverwijlde spoed kan daarnaast aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland (afdeling Bestuursrecht, onder vermelding van “voorlopige voorzieningen”, Postbus 16005, 35000 DS Utrecht) worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift en een verzoek om voorlopige voorziening dienen te voldoen aan de daaraan in de Algemene wet bestuursrecht gestelde eisen.

 

Let op: Heeft u een geactiveerd account op de Berichtenbox van MijnOverheid? De correspondentie over bezwaarschriften gaat dit jaar via de Berichtenbox verlopen. In de loop van het jaar ontvangt u dus steeds meer correspondentie over bezwaarschriften via de Berichtenbox. Houd deze daarom goed in de gaten. Meer informatie over het aansluiten op de Berichtenbox van MijnOverheid vindt u op www.mijnoverheid.nl.

Almere, 12 december 2017

Burgemeester en wethouders van Almere,

namens hen,

H.J. Hoogland

Afdelingsmanager Gebouwen en Gegevensmanagement

Naar boven