Ondergetekende, hoofd van de Utrechtse Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht, deelt mee dat ter inzage ligt op Overheid.nl, een gemotiveerd besluit tot vervanging van de navolgende archiefbescheiden door reproducties en tot daaropvolgende vernietiging van de oorspronkelijke archiefbescheiden (art. 7 Aw 1995): vastgoed overeenkomsten van de Utrechtse Vastgoedorganisatie uit de periode 1955 tot en met 2016.
Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit vervanging vastgoedovereenkomsten van de Utrechtse Vastgoedorganisatie 1955-2016. Dit betreft contracten m.b.t. de volgende zeven deelprocessen van de Utrechtse Vastgoedorganisatie: Grond huur, Gemeentelijk pand verhuren, Grond verhuur, Grond verpachtingen, Gemeentelijk pand aanhuren, Groenstroken verhuur en Toezicht op afhandeling van contracten.
Bezwaar
Het vervangingsbesluit is een besluit in de zin van artikel 1:3 Algemene wet bestuursrecht, zoals de toelichting bij artikelen 6 en 7 van het Archiefbesluit 1995 expliciet vermeldt. Het vervangingsbesluit staat dan ook open voor bezwaar.
Bij de Gemeente Utrecht kunt u online bezwaar maken. U kunt geen bezwaar maken per e-mail. U kunt ook schriftelijk (per post) bezwaar maken. Stuur uw bezwaarschrift naar:
Gemeente Utrecht
T.a.v. Utrechtse Vastgoedorganisatie (UVO)
Postbus 16200
3500 CE Utrecht
Wat staat in uw bezwaarschrift?
- •
- •
Uw telefoonnummer (zodat we snel contact met u kunnen opnemen)
- •
Datum van het bezwaarschrift
- •
- •
Bezwaar gemaakt, en dan?
- •
U krijgt altijd een ontvangstbevestiging (schriftelijk of per e-mail).
- •
De gemeente neemt binnen 6 weken een besluit. Als het nodig is, mogen we dit één keer met 6 weken verlengen. De commissie handelt binnen 12 weken een bezwaar af.
- •
In sommige gevallen wordt u gebeld door een juridisch medewerker van de gemeente, dit is afhankelijk van de bezwaarprocedure. Samen met u wordt dan het geschil bekeken en onderzoeken we of er een oplossing is zónder hoorzitting. Van dit telefoongesprek maken we een gespreksverslag.
Besluit blijft gelden tijdens bezwaarprocedure
Het besluit van de gemeente blijft gelden tijdens een bezwaarprocedure. Wilt u dit besluit tijdelijk uitstellen? Dien dan een verzoek in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Dit verzoek heet ‘voorlopige voorziening’.