Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning Westeinde 30 te Dwingeloo (Rijksmonument)

Wet algemene bepalingen omgeving srecht (Wabo) – zaaknummer 201023

Onderwerp

Op 14 juni 2017 is een aanvraag omgevingsvergunning binnengekomen voor het intern vergoten van de woonfunctie en het wijzigen van een deel van de kozijnen in de zijgevels van het Rijksmonument aan Westeinde 30, 7991 RV, te Dwingeloo (monumentnummer 14242).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maken bekend dat zij voornemens is de omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning zal worden verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen met gevolgen voor beschermde monumenten’. Burgemeester en wethouders overwegen op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a en onder f, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de omgevingsvergunning te verlenen.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in verband hiermee ter inzage van 19 december 2017 tot en met 30 januari 2018 in het gemeentehuis van Diever. U kunt de ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer daarbij te vermelden.

Zienswijze

Gedurende de periode van ter inzagelegging kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte on der vermelding van het zaaknummer 201023. Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Naar boven