Wonen met Gemak in Banakkers

 

Is uw huis zodanig ingericht dat u er ook nog kunt wonen als u ouder wordt? Kunt u er gemakkelijk rondlopen met een rollator ? Heeft uw badkamervloer een antisliplaag, zodat u niet zult uitglijden? Het programma Wonen met Gemak helpt u dat in kaart te brengen.

U kunt als bewoner van de wijk Banakkers uw huis binnenkort laten controleren op veiligheid en comfort. En op wat u kunt doen om comfortabel in uw woning te blijven. Ook als u ouder wordt. Deskundige vrijwilligers en professionals komen - als u dat wenst - langs om u te adviseren over de mogelijkheden. Iedereen van 65 jaar en ouder kan zich melden bij Wonen met Gemak. Het maakt niet uit of u in een huur- of een koopwoning woont.

Informatieavonden

In januari en februari 2018 kunt u informatieavonden bijwonen, waar u meer hoort over Wonen met Gemak. Deze informatieavonden zijn op verschillende locaties in de wijk Banakkers. U kunt natuurlijk altijd vrienden of familieleden meenemen. Houd u de berichten in de Etten-Leurse Bode in de gaten. Binnenkort worden de locaties en de datums van de informatieavonden bekend gemaakt.

Hoe werkt het?

  • 1.

    U meldt zich aan voor een informatiebijeenkomst. Medewerkers van Wonen met Gemak nemen contact met u op om te bekijken bij elke bijeenkomst u het beste kunt aansluiten.

  • 2.

    Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u hoe Wonen met Gemak werkt.

  • 3.

    U kunt zich aanmelden voor een woonscan. Dan komt een medewerker van Wonen met Gemak bij u langs om samen met u te bekijken wat u aan uw huis kunt verbeteren, zodat u er heel lang kunt blijven wonen. Ook als u ouder wordt.

Meer weten?

Nu al meer weten over Wonen met Gemak? Neem dan contact op met: Servicepunt Wonen met Gemak op telefoonnummer 06 - 839 661 00 of via e-mail: servicepunt@wonenmetgemak.nl.

Naar boven