Verleende exploitatievergunning in verband met de nieuwe vestiging van het horecabedrijf Art de la Terre, Hoogstraat 157 A te Schiedam

 

De burgemeester van Schiedam heeft in verband met de nieuwe vestiging van het horecabedrijf Art de la Terre gevestigd aan Hoogstraat 157 A te Schiedam op 30 november 2017 een exploitatievergunning verleend.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

  • -

    zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 22.00 uur

  • -

    vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

     

De maximaal toegestane openingstijden voor het terras, gesitueerd langs de gevelvan het pand

met 7 tafels en 14stoelen, zijn:

  • -

    zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 22.00 uur

  • -

    vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

 

Vanaf woensdag 6 december 2017 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met een besluit kunnen binnen zes weken na de datum waarop het besluit is genomen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van Schiedam (postbus 1501, 3100 EA Schiedam). In het bezwaarschrift dient in ieder geval uw naam, adres en telefoonnummer, de datum en een omschrijving van het betreffende besluit (kenmerk) te staan. Vergeet niet uw bezwaarschrift te ondertekenen.

Het indienen van een bezwaar- of beroepschrift voorkomt niet dat het besluit waartegen u bezwaar hebt, wordt uitgevoerd. U kunt dit proberen te voorkomen door, na indiening van uw bezwaar- of beroepschrift, een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Rechtbank Rotterdam (sector Bestuursrecht) of bij de Raad van State. Hieraan zijn kosten verbonden.

Naar boven