Ingekomen Aanvraag Omzettingsvergunning, Groenling 17

Ter inzage termijn: 2 4 november t/m 7 december

  • Locatie: Groenling 17

  • Omschrijving: voor het omzetten van de zelfstandige woonruimte in twee onzelfstandige woonruimten (kamerverhuur). Deze vergunning is aangevraagd op grond van de Huisvestingsverordening Regio Utrecht 2015 Gemeente Nieuwegein.

  • Kenmerk: 679208

Wilt u een reactie geven?

De gemeente toetst de ingekomen aanvraag nog om te bepalen of zij de aangevraagde omzettingsvergunning verleent of weigert. U kunt al wel een reactie geven. Deze reactie heet een zienswijze. Later in de procedure kan dat ook nog. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunt u bezwaar aantekenen. Uw zienswijze kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw reactie richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Ruimtelijk Domein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen via ons Klant Contact Centrum (14030).

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie over een ingediende aanvraag kunt u terecht bij de Receptiebalie op de 1e etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). Daar ligt de aanvraag ter inzage. U kunt daar iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk.

Naar boven