Besluit stellen van maatwerkvoorschriften, regelen dat deze inrichting geen voorziening voor het gescheiden achterlaten van matrassen hoeft te plaatsen, Milieustraat, locatie Slingerweg 9, Spinveld 9, Breda

Burgemeester en Wethouders van Breda maken bekend dat zij, gelet op het Activiteiten-besluit milieubeheer, maatwerkvoorschriften heeft opgelegd aan:

 

  • -

    locatie Slingerweg 9 te Breda, Milieustraat, gemeente Breda;

    het maatwerkvoorschrift regelt dat er geen voorziening aanwezig hoeft te zijn voor het gescheiden achterlaten van matrassen.  

     

    Locatie Spinveld 9 te Breda, Milieustraat, gemeente Breda;het maatwerkvoorschrift regelt dat er geen voorziening aanwezig hoeft te zijn voor het gescheiden achterlaten van matrassen

 

Dit besluit wordt gepubliceerd op de website van de gemeente Breda en zal zes weken voor een ieder ter inzage worden gelegd.

 

Tegen het besluit om maatwerkvoorschriften op te leggen kunt u een bezwaarschrift indienen binnen een termijn van 6 weken. Het bezwaarschrift dient gestuurd te worden naar de Advies Commissie bezwaarschriften van de gemeente Breda. De termijn van zes weken vangt aan met ingang van de dag na toezending van deze beschikking.

 

Een bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) worden ondertekend en moet tenminste het volgende omvatten:

naam en adres van de indiener;

de dagtekening;

een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

de gronden van het bezwaar.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na toezending van deze beschikking. Een bezwaarschrift schorst niet de werking van het besluit. Daarom kunt u op grond van artikel 8:81 van de Awb, gedurende genoemde periode, naast een bezwaarschrift, ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient u in bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland - West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Naar boven