Wabo, kennisgeving definitieve besluit, wijziging omgevingsvergunning op grond van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), reguliere voorbereidingsprocedure van Rijkswaterstaat gelegen aan de Overeindseweg 5 te Nieuwgein

RUD Zaakkenmerk: Z-WABO-2017-2463 , OLO kenmerk: 3259217

Het college heeft besloten aan Rijkswaterstaat een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen. De vergunning heeft betrekking op het wijzigen van de lijst met vergunde euralcodes en de groepering van de vergunde capaciteiten, waarbij de totale vergunde capaciteit ongewijzigd blijft. De aanvraag heeft betrekking op het afvalstoffeninzameldepot van Rijkswaterstaat gelegen aan de Overeindseweg 5 te Nieuwegein.

Het betreft een milieuneutrale verandering (voormalige 8.19 Melding Wet milieubeheer).

Bezwaar

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 1, 3430 AA Nieuwegein.

De termijn voor het indienen van bezwaar is zes weken en vangt aan met ingang van de dag, ná de datum van verzending van dit besluit.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

In spoedeisende zaken kunnen belanghebbenden, zodra het bezwaarschrift is ingediend, de Voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. U kunt uw verzoekschrift indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de Rechtbank op nummer 088-3620000).

U kunt uw verzoekschrift ook digitaal bij genoemde rechtbank indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven