Ontheffing geluid (nachtelijke)werkzaamheden project 35057 Centrumontwikkeling Brouwerspoort Blok 12/13 te Veenendaal

Het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal heeft besloten op grond van artikel 4.6, lid 3, juncto artikel 4.6, lid 1, van de Algemene Plaatselijke Verordening ontheffing geluidhinder te verlenen aan De Vries en Verburg Bouw B.V. De ontheffing is verleend in verband met het uitvoeren van (nachtelijke)bouwwerkzaamheden ten behoeve van het project “35057 Centrumontwikkeling Brouwerspoort Blok 12/13 te Veenendaal” op woensdag 15 november 2017 tussen 7.00 tot 24.00 uur en vanaf 24.00 tot 7.00 uur in de nacht van woensdag 15 november en donderdag 16 november 2017 op de hierboven nader omschreven locatie.

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen via www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang heb, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

 

Naar boven