WET GELUIDHINDER week 46

Intrekkingsbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders van Emmen heeft het besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai Wet geluidhinder Warmoesweg 15 te Erica ingetrokken. Het besluit met zaaknummer 81005-2015/Z2016-00001148 is bekendgemaakt op 3 november 2017 .

Bezwaar en voorlopige voorziening

Wilt u bezwaar maken tegen het intrekkingsbesluit? Dan kunt u binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Emmen, Postbus 30001, 7800 RA Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl. Het besluit treedt in werking een dag na haar bekendmaking. Wilt u dat het besluit tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter van de Raad van State, Afdeling bestuurs­recht­spraak, Postbus 200­19, 2500 EA Den Haag. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Raad van State.

Ter inzage

Vanaf een dag na de genoemde datum van bekendmaking ligt het intrekkingsbesluit gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Raadhuis­plein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak om de stukken in te zien kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

 

Naar boven