Voornemen beschikking ambtshalve opneming Vertrokken naar Land Onbekend

Publicatie datum: 10-11-2017

 

Vertrokken persoon

Geslachtsnaam en voorletter(s): Q.H. Abdi

Datum voornemen: 8-11-2017

Soort besluit: ambtshalve beschikking

Bestuursorgaan: burgemeester en wethouders

Status: voornemen

Zienswijzentermijn:

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om voor de bovenstaande persoon ambtshalve een wijziging aan te brengen in de Basisregistratie Personen.

Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar diegene volgens de Basisregistratie personen (BRP) ingeschreven staat. Op grond van artikel 2.39 van de Wet BRP is men verplicht om binnen vijf dagen na wijziging van het adres dit schriftelijk aan te geven bij het college van burgemeester en wethouders van de (nieuwe) gemeente. Het college heeft van de bovenstaande persoon(en) geen aangifte van een adreswijziging ontvangen. Het college heeft het voornemen om de bijhouding van de persoonslijst van de bovenstaande persoon op te schorten. Dit betekent dat diegene uitgeschreven wordt uit de BRP met als reden Vertrokken naar Land Onbekend en daardoor formeel niet meer in Nederland woont. Dit kan gevolgen hebben voor het recht op overheidsvoorzieningen en -diensten, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een paspoort of rijbewijs.

 

Naar aanleiding van dit voornemen kunt u binnen twee weken na de dag van deze publicatie een zienswijze indienen. De zienswijze moet worden gericht aan burgemeester en wethouders, postbus 5, 3980 CA Bunnik of naar post@bunnik.nl.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Gemeente Bunnik, tel. 030-659 48 48.

Naar boven