Ontwerpbesluit Hogere Waarde Wet Geluidhinde ten behoeve van één woning, Baakhoverweg 37, Susteren

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van één woning aan de Baakhoverweg 37 in Susteren.

De woning betreft een bedrijfswoning die wordt gerealiseerd in een bestaand kantoorgebouw op het bedrijfsperceel van de voormalige gemeentewerf aan de Baakhoverweg 37, en die onderdeel is van een nieuw te vestigen hout- en bouwmaterialenhandel op de betreffende locatie.

Aangezien de vestiging van de hout- en bouwmaterialenhandel met de bedrijfswoning niet binnen het bestemmingsplan past, wordt een omgevingsvergunning aangevraagd waarbij conform art. 2.12 lid1 sub a onder 3 van het bestemmingsplan wordt afgeweken.

 

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 3 november 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt. Gedurende deze termijn kunnen door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-478 478.

 

Echt-Susteren, 2 november 2017

 

Naar boven