Wet milieubeheer

Vergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen maken bekend dat zij hebben besloten om een vergunning op grond van de Wet milieubeheer te verlenen aan:

-  C.F.M. van der Linden, Papenvoortse Heide 4 te Nuenen

Het betreft een inrichting voor een paardenhouderij en -fokkerij

De aanvraag, de beschikking en andere ter zaken zijnde stukken liggen vanaf 20 oktober 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeente Nuenen. Voor adressen en openingsuren zie colofon.

Beroep Raad van State

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit kunnen op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn begint te lopen op de dag na de bekendmaking van dit besluit.

Bovenstaand besluit treedt in werking, ook al wordt een beroepschrift ingediend. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift een zogenaamde “voorlopige voorziening” te vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State te ’s-Gravenhage. Een voorlopige voorziening is in feite het nemen van een tijdelijke maatregel, bijvoorbeeld het schorsen van het besluit gedurende de tijd die nodig is om het beroep te behandelen. Voorwaarde om zo’n voorlopige voorziening te vragen is, dat er sprake is van een spoedeisend belang.

Zowel voor het instellen van beroep als voor het vragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Nuenen, oktober 2017

Naar boven