Drank- en horecavergunning – ontwerp ter inzage, Raadhuisplein 30B te Best

 

De Burgemeester van Best maakt het volgende bekend:

 

Vanaf 20 oktober 2017 ligt het ontwerpbesluit voor een Drank- en Horecawetvergunning voor Stichting tot Exploitatie van “Café de Bank” op het adres Raadhuisplein 30B, 5683 EA te Best ter inzage. Deze vergunning is geregistreerd onder nummer PI17-04646.

Afspraak maken

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten op grond van de Drank- en Horecawet liggen vanaf bovengenoemde datum zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Best. Het aanvraagformulier en de documenten ingediend ten aanzien van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur zijn niet openbaar omdat deze onder de geheimhoudingsplicht vallen.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

  • Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de burgemeester van gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het indienen van een zienswijze via e-mail is niet mogelijk.

  • Het mondeling kenbaar maken van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met een medewerker van afdeling Vergunningen van gemeente Best, tel. 14-0499.

Meer informatie

Om de documenten te kunnen inzien, kunt u een afspraak maken met een medewerker van afdeling Uitvoering vakgroep Vergunningen, tel. 14-0499. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gemeentebest.nl. Ik wil u erop attent maken dat u alleen beroep kunt indienen tegen de uiteindelijke beslissing als u ook zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking

de burgemeester

Anton van Aert

Naar boven