OVERSCHRIJDEN WETTELIJKE TERMIJN ACTUALISEREN BESTEMMINGSPLAN ‘HOGE AKKER, SPEELHEIDE EN DE LEEUWERIK’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken ingevolge artikel 3.1, vijfde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Hoge Akker, Speelheide en De Leeuwerik’ niet binnen de wettelijke gestelde termijn (10 jaar) geactualiseerd is.

Welk bestemmingsplan is geldend?

Het bestemmingsplan ‘Hoge Akker, Speelheide en De Leeuwerik’,  zoals vastgesteld door de gemeenteraad op 8 oktober 2007,  blijft gelden totdat het nieuwe bestemmingsplan met verbrede reikwijdte (omgevingsplan) in werking is getreden. Momenteel is de actualisatie van dit bestemmingsplan in voorbereiding. Het ontwerp-omgevingsplan gaat met ingang van 25 oktober ter inzage. Hiervan wordt mededeling gedaan in de Groeiend Best, het Gemeenteblad, de Staatscourant en via onze website www.gemeentebest.nl.

Kan ik reageren op deze kennisgeving?

Deze kennisgeving betreft uitsluitend feitelijke informatie. Het indienen van een zienswijze en/of het instellen van bezwaar of beroep is niet mogelijk.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Plannen. De vakgroep is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499 en info@gemeentebest.nl

Best 23 oktober 2017

Burgemeester en wethouders

Naar boven