Verleende omgevingsvergunning week 41

Het college heeft de volgende Omgevingsvergunning van rechtswege verleend, omdat binnen de beslistermijn geen besluit is genomen:

 

  • 1.

    03-07-2017, OV 2017202, vestigen van bedrijf / handelen in strijd met ruimtelijke ordening.t.b.v. perifere detailhandel voor een periode van vier jaar, De Smalle Zijde 2 te Veenendaal, deelactiviteit: tijdelijk afwijken. 

De van rechtswege verleende vergunning is in te zien in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket. Volgens de Algemene wet bestuursrecht (Awb) is het voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken na de dag waarop de vergunning is bekend gemaakt (5 oktober 2017) een bezwaarschrift in te dienen tegen de verleende vergunning. Dit bezwaarschrift kunt u richten aan Burgemeester en Wethouders van Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal. U kunt ook digitaal het bezwaarschrift indienen via een webformulier op www.veenendaal.nl > bestuur en organisatie > inspraak en meedenken > bezwaar en beroep. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Naar boven