bedrijventerrein Almeloseweg-Oost herziening 2017”

 

In de vergadering van 26 september 2017 heeft de gemeenteraad het beeldkwaliteitsplan voor het bedrijventerrein Almeloseweg-Oost gewijzigd vastgesteld. Gelijktijdig met deze vaststelling is ook de Welstandsnota gewijzigd vastgesteld in die zin dat het beeldkwaliteitsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost herziening 2017’ onderdeel uitmaakt van het te voeren gemeentelijk welstandsbeleid. Het beeldkwaliteitsplan ‘Bedrijventerrein Almeloseweg-Oost Herziening 2011’ is daarmee komen te vervallen.

Het beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op het plangebied van het bedrijventerrein dat gelegen is tussen de Almeloseweg en de Rijksweg N36. In samenhang met een actualisering van het bestemminsplan is een herziening van het beeldkwaliteitsplan noodzakelijk. De beeldkwaliteitseisen voor de verschillende deelgebieden behoeven aanpassing evenals de inrichtingseisen van de openbare ruimte.

Ten opzichte van het ontwerp is naar aanleiding van een ingekomen inspraakreactie de volgende aanpassing aangebracht:

Op de afbeelding ‘nieuw inrichtingsplan groenstrook voor woon- en werklocaties’ (blz. 36) is de haag ter hoogte van de zuidelijke fiets-/voetverbinding doorgetrokken.

 

Ter inzage legging

- Gemeentehuis

Het beeldkwaliteitsplan met bijbehorend raadsbesluit en raadsvoorstel ligt vanaf vrijdag 13 oktober 2017 gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie. Als u het beeldkwaliteitsplan buiten de openingstijden wilt inzien kunt u hiervoor een afspraak maken met één van de medewerkers van de Afdeling Dienstverlening (tel. 0546 – 840 840).

- Website

Het beeldkwaliteitsplan kunt u vanaf vrijdag 13 oktober 2017 inzien op de website van de gemeente onder “ter inzage”.

 

Bezwaar en beroep

Tegen het vaststellen van het beeldkwaliteitsplan is geen bezwaar en beroep mogelijk ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht.

 

Vriezenveen, 12 oktober 2017

Naar boven