Vastgesteld beeldkwaliteitsplan Vroomshoop Oost fase 2B

 

In de vergadering van 26 september 2017 heeft de gemeenteraad het volgende beeldkwaliteitsplan vastgesteld:

 

- Beeldkwaliteitsplan Vroomshoop-Oost fase 2B d.d. maart 2017.

 

 

Gelijktijdig met deze vaststelling is ook de Welstandsnota gewijzigd vastgesteld in die zin dat het vastgestelde beeldkwaliteitsplan onderdeel uitmaakt van het te voeren gemeentelijk welstandsbeleid.

 

Het beeldkwaliteitsplan heeft als doel om te komen tot een goede samenhang tussen de bebouwing, onderling ( materiaalgebruik, oriëntatie op de openbare ruimte, hoogte van bebouwing, gebruik van kapvorm etc.) en tussen de bebouwing en de openbare ruimte en de openbare ruimte zelf. Het plan fungeert als afsprakenkader bij de welstandsbeoordeling.

 

Het beeldkwaliteitsplan ligt met het bijbehorende raadsbesluit vanaf vrijdag 6 oktober 2017 gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de publieksbalie.

Het beeldkwaliteitsplan kunt u vanaf vrijdag 6 oktober eveneens inzien op de website van de gemeente via www.twenterand.nl/digitaalinzien

 

Bezwaar en beroep

Een beeldkwaliteitsplan is een beleidsdocument. Tegen het besluit tot vaststellen van een beeldkwaliteitsplan is geen bezwaar en beroep mogelijk ingevolge het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven