Ontwerp bestemmingsplan Landelijk gebied, uitvaartcentrum Gestelseweg 14, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad maken op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Landelijk gebied, uitvaartcentrum Gestelseweg 14 ter inzage ligt.

 

Omschrijving plan

Het ontwerp bestemmingsplan maakt de realisatie van een uitvaartcentrum met crematorium met een natuurbegraafplaats mogelijk.

 

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage, gedurende de openingstijden, in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan Landelijk gebied, uitvaartcentrum Gestelseweg 14 elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGS000BP0012017P-ON01.

 

Zienswijze

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder, zowel schriftelijk als mondeling, zijn of haar zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken.

 

Algemene informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Verkuijlen van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 041 338 1825.

De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel, 1 februari 2017

Naar boven