WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat de volgende melding op grond van het Activiteitenbesluit (Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer, art. 8.40 van de Wet milieu­beheer) is ontvan­gen:

 

Emmen

Parkstraat 1, het veranderen van een milieu-inrichting (het plaatsen van lichtmasten op sportvelden) (79277-2017)

 

Veenoord

Boerdijk 6, het veranderen van een milieu-inrichting (broodbakkerij Borgesius) (16068-2016)

 

Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.

 

Stukken inzien

Ontheffingen, meldingen, (ontwerp-)beschikkingen/vergunningen en bijbehorende stukken kunt u (gedurende de gehele procedure) op afspraak inzien op het Klant Contact Centrum,  Raadhuisplein 1 te Emmen. Daar kunt u ook te­recht voor alle informatie.

 

Besluit maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen maken bekend dat zij besluiten een maatwerkvoorschrift ingevolge artikel 8.42 van de Wet milieubeheer en artikel 2.20, lid 1 van het Activiteitenbesluit op te leggen aan:

 

  • 1.

    Huls Staalbouw B.V, Michael Strogoffstraat 1 te Emmen

 

Het maatwerkvoorschrift geeft een nadere invulling van- ofwel aanvulling op de voorschriften uit het Activiteitenbesluit.

 

Stukken inzien

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 11 september 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u de stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 in Emmen.

 

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan bezwaar worden ingediend door belanghebbenden. Een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen, Postbus 30001, 7800RA Emmen.

Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.

    

Naar boven