Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en Activiteitenbesluit milieubeheer

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning beperkte milieutoets (Obm) als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder i Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend. Tevens is voor deze verandering een melding ingediend op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer:

 

1.Beringe, 5986 AP, Eelserstraat 30. voor de verandering van een varkenshouderij (Maatschap Theelen). Verzonden: 7 september 2017;

 

Tevens is vanwege de intrekking een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer ingediend. De melding en het intrekkingsbesluit met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 september 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente te Panningen. Alle stukken zijn tijdens de openingstijden van de publieksbalie, bij voorkeur op afspraak, in te zien.

 

Wat kunt u doen als u het niet eens bent met het intrekkingsbesluit?

Wij adviseren u om dan eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Samen met u nemen we het besluit door om te kijken waar voor u de schoen wringt. Voor het bespreken van het besluit of het maken van een afspraak daarvoor kunt u bellen met het team Vergunningen, toezicht en handhaving. Als we er niet uitkomen kunt u, als u belanghebbende bent, een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift sturen naar het college van burgemeester en wethouders. U heeft daarvoor een termijn van zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden.

 

Gekoppeld aan het indienen van een bezwaarschrift bestaat de mogelijkheid om binnen de bezwaartermijn te vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Er moet dan wel sprake zijn van een spoedeisend belang dat ervoor zorgt dat de beslissing op het bezwaar niet afgewacht kan worden.

De rechtbank brengt voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening griffierecht in rekening. Als u beschikt over een elektronische handtekening (DigiD) kunt u ook digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken op loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de precieze voorwaarden.

 

Panningen, 13 september 2017

Naar boven