Rommelmarkt De Grote Pekken

23 september 2017 tussen 10.00 – 16.00 uur. 

De burgemeester heeft besloten om op grond van:

  • 1.

    artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het organiseren van een evenement;

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten op grond van:

  • 1.

    artikel 2:10A en C van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het inrichten van het evenemententerrein waarbij De Brinken wordt afgesloten.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen via een webformulier op www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Veenendaal 6 september 2017

College gemeente Veenendaal,

Namens deze:

mr. A.W. Kolff

Naar boven