Wet bodembescherming, instemming evaluatieverslag, Zuidervaart t.h.v. de Boekelerweg, Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar hebben in een definitieve beschikking voor:

Zuidervaart t.h.v. de Boekelerweg te Schermer, kadastraal sectie A, nr. 137 ingestemd met het evaluatieverslag (artikel 39c lid 2 Wbb) van de uitgevoerde bodemsaneringswerkzaamheden in het kader van het raamsaneringsplan Wegbermen HHRS Hollands Noorderkwartier.

 

Verkorte procedure

Er is gebruik gemaakt van de mogelijkheid de aanvraag via de verkorte procedure te behandelen. Hiervoor is gekozen omdat redelijkerwijs geen bedenkingen worden verwacht van belanghebbenden die de beschikking niet hebben aangevraagd.

 

Inzien

U kunt de beschikking en alle bijbehorende stukken van 6 september 2017 t/m 17 oktober 2017 inzien bij de publieksbalie van het Stadskantoor. Voor het inzien van de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u contact opnemen met de bodemspecialisten van de Vakgroep Bodem, telefoon 072-5488130 of 5488677.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de ter inzagelegging van deze beschikking schriftelijk bezwaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Alkmaar, Vakgroep Bodem, Postbus 53, 1800 BC ALKMAAR.

 

Naar boven