Evenementenvergunning seizoenopeningsfeest Mozaiek0318

Seizoen openingsfeest van het Mozaiek0318 aan de Wiltonstraat 56 te Veenendaal op 2 september 2017 van 15.00 uur tot 21.30 uur.

Beslissing

De burgemeester heeft besloten om op grond van:

 

  • 1.

    artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het organiseren van het evenement zoals hierboven beschreven.

 

Het college burgemeester en wethouders heeft besloten op grond van:

  • 1.

    artikel 4:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal ontheffing te verlenen voor het ten gehore brengen van muziek door middel van geluidsinstallaties.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen via www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang heb, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is: Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Veenendaal 30 augustus 2017

Burgemeester gemeente Veenendaal,

Namens deze:

A.W. Kolff

Naar boven