Her-bestraten Nieuwezijds Burgwal 36 t/m 67 in Monnickendam

Op dinsdag 10 juli 2017 heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd. Hierbij is een concept-ontwerp voor de herinrichting van de Nieuwezijds Burgwal 36 t/m 67 gepresenteerd. Tijdens de avond is er overwegend positief gereageerd op het concept-ontwerp en over de wijze zoals de gemeente de aanwonenden bij de plannen heeft betrokken. Hieronder informeren wij u over de uitkomst en het vervolg.

 

Definitief ontwerp

Naar aanleiding van de vragen en suggesties uit de inloopavond hebben we een definitief ontwerp gemaakt. Wellicht dat u het definitieve plan nog eens wilt bekijken. In de bijlagen vindt u een verzameling van alle vragen en suggesties op het concept voorstel en onze beantwoording hierop en het definitieve ontwerp. Het definitieve plan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis bij de balie.

 

Werkzaamheden PWN

Voorafgaand aan de werkzaamheden van de gemeente voert de PWN werkzaamheden uit aan de waterleiding. Zij geven aan 28 augustus 2017 te starten met de werkzaamheden met een doorlooptijd van ca. 5 weken.

 

Planning gemeente

De voorlopige planning is dat de werkzaamheden zullen aanvangen in oktober 2017 aansluitend op de werkzaamheden van de PWN. Wij verwachten dat de her-straatwerkzaamheden ca. 5 weken zullen duren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Wagelaar BV en namens de gemeente begeleid door de heer J. Verleg. Tijdens de werkzaamheden zal de aannemer u, in overleg met de gemeente, op de hoogte houden over de voortgang van de werkzaamheden

 

Vragen en contact gegevens

 

Heeft u nog eventuele vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de heer J.Verleg, hij is bereikbaar per telefoon (0299) 658574 of via de mail op j.verleg@waterland.nl

Naar boven