Gemeente Nissewaard - Verwijderen aanhangwagen – Snoekenenveen, Spijkenisse

Met toepassing van artikel 125 Gemeentewet en 5:25 Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb) is de gemeente Nissewaard voornemens een aanhangwagen, zonder kenteken en geparkeerd aan de Snoekenveen ter hoogte van nummer 418 te Spijkenisse, te laten verwijderen op 30 augustus 2017. Deze aanhangwagen staat geparkeerd in strijd met artikel 5:6 Algemene plaatselijke verordening Nissewaard 2016. De rechthebbende van de aanhangwagen heeft de tijd tot en met 29 augustus 2017, om de aanhangwagen zelf te verwijderen.

De kosten verbonden aan het verwijderen en opslaan van de aanhangwagen worden verhaald op de rechthebbende. De aanhangwagen wordt voor een termijn van 13 weken opgeslagen. Daarna zal tot vernietiging van de aanhangwagen worden overgegaan. De rechthebbende op de aanhangwagen kan na deze publicatie contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer E. Polet. Hij is te bereiken via 140181.

De rechthebbende kan de aanhangwagen, na het voldoen van de gemaakte kosten, meenemen. Op grond van het bepaalde in de Awb kunnen belanghebbenden tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van de publicatie van dit bericht, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college.

NB. Mocht blijken dat de te maken kosten hoger liggen dan de eventuele opbrengst van de aanhangwagen, dan is de gemeente bevoegd, op grond van artikel 5:30 Awb, de aanhangwagen 14 dagen na 30 augustus 2017 te laten vernietigen.

Deze oproep is op dinsdag 15 augustus 2017 gepubliceerd in weekblad Groot Nissewaard.

Gemeente Nissewaard

het college van burgemeester en wethouders

Postbus 25

3200 AA Spijkenisse

e-mail: gemeente@nissewaard.nl

Naar boven