WET MILIEUBEHEER

Besluit maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen maken bekend dat zij hebben besloten een maatwerkvoorschrift ingevolge artikel 8.42 van de Wet milieubeheer en artikel 3.131, lid 5 van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) op te leggen aan:

 

Emmen

Hoofdstraat 10, het opleggen van een maatwerkvoorschrift bij Trud Café (62170-2017). 

Het maatwerkvoorschrift heeft betrekking op het lozen van afvalwater.

 

Stukken inzien

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 10 augustus 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u de stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 in Emmen.

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen, Postbus 30001, 7800RA Emmen.

 

Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.

 

Naar boven