Evenementenvergunning bijbelweek

Bijbelwijk van Hervormde Gemeente van Veenendaal aan de Fluitersstraat 2 3901 DK te Veenendaal 14 augustus tot en met 17 augustus 2017. 

Omschrijving evenement

De Hervormde Gemeente van Veenendaal organiseert een Bijbelweek in de periode van 14 tot en met 17 augustus 2017. Hierin komen kinderen in de leeftijd van 10 jaar en ouder samen en worden door de organisatie evangelisatieactiviteiten georganiseerd.

 

Beslissing

De burgemeester heeft besloten om op grond van:

  • 1.

    artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal een vergunning te verlenen voor het organiseren van een evenement;

 

Burgemeester en wethouders hebben besloten op grond van:

  • 1.

    artikel 4:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal een ontheffing te verlenen voor het ten gehore brengen van muziek door middel van geluidsinstallaties;

  • 2.

    artikel 2 van de Brandbeveiligingsverordening een gebruiksvergunning te verlenen.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen via www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

 

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Veenendaal 1 augustus 2017

College gemeente Veenendaal,

Namens deze:

mr. A.W. Kolff, burgemeester

Naar boven